Smagen af sol & sommer – hele året!
+45 70 140 100
Tilbudsformular

Frugtbudet

Startede som en lille service- & sundhedsvirksomhed i 1986. Vores højeste ønske er ligesom dengang - at levere frugt og andre velværeprodukter af høj kvalitet til arbejdspladser rundt i hele Norden.

35 års erfaring

Markedets bredeste udvalg af frugtkurve

Størst i Norden

Leverer i hele Sverige & Danmark

Over 1 million

Frugter leveres hver uge

Vores drøm er, at du får en sund arbejdsplads


Frugtbudet startede som en lille service- & sundhedsvirksomhed i 1986. Frugtbudet vender tilbage til en tidligere tid, hvor tingene blev gjort med større opmærksomhed på detaljer og skønhed. Vores smagfulde og raffinerede frugtkurve har gjort varige indtryk i 36 år. Alle vores frugtkurve med frisk frugt, der leveres til arbejdspladser over hele landet, samles i hånden og inkluderer sæsonens frisk frugt. Siden 2008 er vi også i Danmark med samme udbud af varer og tjenester. Vores vision er ved hjælp af frugt og andre velværeprodukter at skabe ekstra energi, kreativitet og trivsel på arbejdspladser rundt omkring i Norden.

I år fylder vi 36, og den simple idé om at give arbejdspladser let tilgængelig og brugbar energi i form af frugt, er i dag en alment accepteret standard for succesfulde arbejdspladser. Frugtbudet sender på en enkel og præcis måde signaler om en arbejdsplads, der sætter sundhed, trivsel og præstation i fokus. Vi var engang først, og vi er stadig de største - originalen simpelthen!

Vi har nu lokale kontorer i Stockholm, Gøteborg, Malmø og København. Vi er omkring 90 ansatte og salget for 2019 beløb sig til omkring SEK 183 millioner. Udover alle de menneskelige ressourcer til din tjeneste, tilbyder vi dig også webbaseret service, hvor du selv, hvis du ønsker det, nemt kan administrere din virksomheds frugtabonnement. En del af at gøre dit liv så nemt som muligt.

Alt dette gør vi for at tilføje en ekstra dimension til oplevelsen fra vores frugtkurve. Hvis du har det godt, har vi det godt!

Læs mere om vores organisation